Συνδεση Χρηστη

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Σκοπός

Σκοπός της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ είναι

 

η στήριξη και η βοήθεια προς τους Συλλόγους
για την επίλυση των προβλημάτων που αφορούν

την Δημόσια Δωρεάν Παιδεία, τους Γονείς & τους Μαθητές
των Σχολείων του Δήμου μας.

 

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

 Κουφογεώργος Σωτήριος  Πρόεδρος  6944352697 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
 Περρής Ιωάννης  Αντιπρόεδρος 6949860433 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
  Ασλανίδη Κυριακή
Γεν.Γραμματέας  6974463938   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 Μότσια Ελένη   Αναπλ. Γραμματέας  6977656479 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 Καράμπελα Βασιλική  Ταμίας  6979900498 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
Αλεξόπουλος Βασίλειος Μέλος 6944755012 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τσίπη Ειρήνη Μέλος 6945676225 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 

Γιαννάκου Παναγιώτα  -  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Πεδιαδίτης Στέργιος  -  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ

 

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Καράμπελα Βασιλική  -  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Γιαννάκου Παναγιώτα  -  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ

 

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Πεδιαδίτης Στέργιος -  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Γιαννάκου Παναγιώτα  -  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ